Ens ocupem de totes les seves necessitats

Amb un servei i manteniment informàtic de qualitat basat en l'eficiència, la professionalitat i el tracte humà.
I sobretot de KM 0.


Serveis de manteniment informàtic a GIRONA


mundo1-1

ASSISTÈNCIA TÈCNICA

A Esolvo trobaràs un equip altament qualificat per oferir el millor servei tècnic a Girona tant presencial com remot, per resoldre qualsevol incidència informàtica i oferir un servei excel·lent.

shield1

SEGURETAT

Tan important és mantenir la integritat i la privacitat de les dades pròpies com el control de les dades a les quals es vol accedir o les que es vol impedir el seu contingut.

mantenimiento-informatico-1

MANTENIMENT INTEGRAL

Oferim un servei de manteniment i reparació d'incidencies de forma rapida i segura. Assegurant el correcte funcionament.wireless-router1

COMUNICACIONES

El centre neuràlgic d'una xarxa IT és el que es denomina Centre de Processament de Dades (CPD). En aquest normalment és on es concentren les telecomunicacions i els servidors.

server-copia1

SERVIDORS I VIRTUALIZACIÓ

Avui dia una empresa no pot tenir una estructura IT adequada si no és capaç de centralitzar, gestionar i accedir a les seves dades en tot i qualsevol moment.

cosultoria-informatica-4

CONSULTORIA TIC

Amb el manteniment informàtic d'Esolvo rebràs assessorament per la utilització d'eines tecnològiques i augmentar la productivitat de l'empresa.
Serveis Destacats

Servei tècnic:

El nostre servei tècnic informàtic satisfà les necessitats i particularitats dels nostres clients.

Consultoria i assessoria:

Resolem consultes puntuals, a més de fer un seguiment i així poder realitzar una assessoria més personalitzada i detectar possibles millores.

Manteniment informàtic:

Per a mantenir un bon funcionament de la xarxa informàtica i un baix nombre d'incidències oferim un manteniment continu i acurat.Preguntes més freqüents


Què és el manteniment informàtic?

El manteniment informàtic permet tenir a les empreses a la seva disposició serveis i solucions informàtiques que garanteixin el correcte funcionament de la infraestructura informàtica i que qualsevol problema que pugui sorgir sigui solucionat ràpidament.

Per què les empreses de Girona necessiten un servei de manteniment informàtic?

La vostra empresa ha de tenir els millors recursos a l'abast de manera ràpida i amb les solucions idònies per resoldre qualsevol incidència. Més que uns tècnics de manteniment, el que necessiteu són professionals de confiança, uns partners que sempre seran al vostre costat.

Quins serveis inclou?

Inclou una gran varietat de serveis, sempre en funció de la infraestructura informàtica de cada empresa. El més habitual és la gestió, prevenció, manteniment, seguretat i millores per a garantir sempre un òptim rendiment.

És car un manteniment informàtic?

Un servei òptim de manteniment informàtic no és mai una despesa ni un cost, sinó una inversió, ja que aquest servei evita incidències i aturades de l'activitat i a més, aporta valor i millores en molts dels processos.

Quins beneficis té el manteniment informàtic?

Tranquil·litat i seguretat, treballem per a reduir incidències. A més, t'assessorem per a reduir els costos i optimitzar el teu negoci, amb una cobertura i assistència tècnica garantida amb el temps màxim de resposta.

Envia'ns un missatge  Informació bàsica sobre protecció de dades
  - Responsable: Esolvo Global S.L.
  - Finalitat: Gestionar l'enviament d'informació i prospecció comercial.
  - Legitimiació: El consentimient de l'interessat
  - Desitinataris: Esolvo Global S.L.
  - Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s'explica a l'informació detallada.
  - Informació adicional: Pot consultar l'informació adicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra página web: Política de privacitat