Google Workspace

Tota la potència de Google

adaptada a les teves necessitats amb Google Workspace


Coneix els avantatges

Google Workspace és el paquet d'aplicacions professionals desenvolupades per Google que inclouen tot el necessari per accedir, crear i col·laborar des de qualsevol dispositiu fix o mòbil d'una manera més fàcil, segura i eficient.

El seu funcionament en el núvol i la seva escalabilitat permeten adaptar-se a tota mena de professionals i empreses sense necessitat d'invertir ni en servidors de fitxers, ni de correu, ni de còpies, ni de llicències ofimàtiques ni tampoc en tot el cost i problemàtiques que aquestes comporten.

Tant si ets una petita o mitjana empresa com un equip de treball o, fins i tot, un professional independent els nostres serveis de consultoria especialitzada en Google faran que Google Workspace s’adapti a tu amb tot allò que necessitis.

Sabem quina és la clau de l’èxit i, per això, els nostres implantadors especialitzats formaran personalitzadament als vostres equips i us acompanyaran durant tota la gestió del canvi.

Perquè puguis treure el millor rendiment a tot el que Google Workspace et pot aportar, comptes amb el nostre servei d’acompanyament i millora constant de manera que t’anirem aportant propostes de valor en funció de les innovacions de Google i amb el coneixement dels nostres consultors especialitzats.


 
Beneficis de Google Workspace


Llibertat per a moure't


Sempre disponible


Seguretat empresarial


Estalvi de costos


Actualitzacions automàtiques


Segons necessitats