Cloud Backup

La teva informació

és la nostra prioritat

Esolvo Cloud
Còpia de seguretat


t'ofereix les solucions que esperaves pel teu negoci


Encriptat i segur


Històric en el núvol de 365 dies


100% automatitzat


0€ cost en material

Còpia del Sistema Operatiu:
Es genera una imatge del servidor que s'envia encriptada al núvol. Permetent tenir una còpia actualitzada, no només de la informació sinó també de tots els programes i les configuracions del teu equip informàtic.
Còpia diària:
Amb Esolvo Cloud Backup cada dia es genera una còpia encriptada incremental respecte a l'última còpia sencera. Les teves còpies actualitzades diàriament.
Un sistema segur:
Amb aquest sistema propi aïllem l'històric del núvol de possibles infeccions de malware. Els virus no afectaran la teva còpia al núvol.
Històric de les teves còpies:
Rotació d'històric d'un any a partir de la implementació del sistema. D'aquesta manera podràs recuperar arxius antics, ja que tindràs tot un historial de les teves còpies.
Treballa més còmodament:
Es manté en local l'històric del mes en curs o setmana en curs, en funció de la configuració de la còpia.
Comprovació de les còpies:
Sistema de control de transferència de fitxers al núvol. Es realitzen comprovacions per a assegurar la correcta realització de còpies al núvol. A més, es creen informes per a supervisar-ho.
Claus en mà:
Dins de la quota està inclòs el Hardware*, el software, la programació i el monitoratge de la còpia. Una vegada disposis de Esolvo Cloud Backup, no t'hauràs de preocupar de res. Nosaltres ens ocuparem que tot funcioni i estarà 100% automatitzat.
Recuperació de fitxers:
Esolvo Cloud Backup inclou la recuperació total i parcial de dades de la còpia. No tornis a perdre informació.
Ens ocupem de tot el Hardware*:
Substituïm el Hardware en cas d'avaria en menys de 24h.