La teva informació

és la nostra prioritat amb les còpies de seguretat d'Esolvo Cloud Backup

Esolvo Cloud
Backup


Un dels serveis que oferim a Esolvo Security Systems. La solució que esperaves per les còpies de seguretat del teu negoci


Encriptat i segur


Històric en el núvol de 365 dies


100% automatitzat


0€ cost en material

Còpia del Sistema Operatiu:
Es genera una imatge del servidor que s'envia encriptada al núvol. Esolvo Cloud Backup permet tenir una còpia de seguretat actualitzada, no només de la informació sinó també de tots els programes i les configuracions del teu equip informàtic.
Còpia diària:
Amb Esolvo Cloud Backup cada dia es genera una còpia encriptada incremental respecte a l'última còpia sencera. Les teves còpies actualitzades diàriament.
Un sistema segur:
Amb aquest sistema propi aïllem l'històric del núvol de possibles infeccions de malware. Els virus no afectaran la teva còpia al núvol.
Històric de les teves còpies:
Rotació d'històric d'un any a partir de la implementació del sistema. D'aquesta manera podràs recuperar arxius antics, ja que tindràs tot un historial de les teves còpies.
Treballa més còmodament:
Es manté en local l'històric del mes en curs o setmana en curs, en funció de la configuració de la còpia.
Comprovació de les còpies:
Sistema de control de transferència de fitxers al núvol. Es realitzen comprovacions per a assegurar la correcta realització de còpies al núvol. A més, es creen informes per a supervisar-ho.
Claus en mà:
Dins de la quota està inclòs el Hardware*, el software, la programació i el monitoratge de la còpia. Una vegada disposis de Esolvo Cloud Backup, no t'hauràs de preocupar de res. Nosaltres ens ocuparem que tot funcioni i estarà 100% automatitzat.
Recuperació de fitxers:
Esolvo Cloud Backup inclou la recuperació total i parcial de dades de la còpia. No tornis a perdre informació.
Ens ocupem de tot el Hardware*:
Substituïm el Hardware en cas d'avaria en menys de 24h.