Notícies

Publicació de la nova web de Lluis Garnacha

30/06/2014

Des d’Esolvo us presentem la nova web que hem creat per Lluís Garnacha. Aquest projecte s’ha realitzat amb la plataforma Prestashop.

Hem creat un espai dinàmic amb vídeos, infografies interactives i tots el productes de Lluís Garnacha. Trobaràs tota la informació necessària amb molta facilitat.

Lluis Garnacha és l’única carnisseria de Girona especialitzada en la carn de poltre i cavall, avalada amb més de 70 anys d'experiència dedicats als seus clients. La seva filosofia és oferir un producte de proximitat i de màxima qualitat. És per això que nomes col·laboren amb ramaderies del Pirineu català de la Cerdanya, especialitzades en la cria de poltres i cavalls en el seu propi entorn natural. Una producció neta, ecològica i totalment natural, realitzada d’una manera sostenible i respectuosa amb el medi ambient.

A més, també hem dissenyat el logo de l'empresa, un banner de 2 metres per a Fires, una infografia interactiva i hem editat 2 vídeos on es poden veure els productes que ofereix Lluis garnacha i els cavalls en el seu entorn natural, la qual cosa ha fet que la imatge corporativa i la web quedin totalment integrades.